Skip to main content

Bij Drive.nl kun je nu ook Private Lease abonnementen afsluiten. Dit was tot nu toe verzekeringstechnisch lastig, maar nu kan het. Wij gaan gewoon gebruik maken van de internationale mogelijkheden die we hebben. De (fiscale) voorwaarden voor de komende jaren beginnen bekend te worden, dus nu kunnen we er ook een prijsje aan hangen.

Drive.nl is onderdeel van de Duitse Starcar Europa Service Group een grote Mobiliteitsleverancier in Duitsland die meer dan 25.000 auto’s per jaar in zet. En die halen we na een korte inzet van 6-12 maanden met Starcar Outletcars al in grote aantallen naar Nederland voor verkoop en zakelijke lease

Een auto op Duits kenteken rijden in Nederland, mag dat? Het antwoord is ja! Er zijn wel voorwaarden. Wij hebben met de belastingdienst afgestemd onder welke voorwaarden dat mag en we kunnen aan deze voorwaarden voldoen.

Het meest interessant is dit voor elektrische auto’s. Komt dat even goed uit! Daar zijn we samen met Starcar Outletcars juist heel sterk in. En op dit moment hebben we er iets teveel staan, dus we willen ze graag aan het rijden hebben. Maken we er een mooi prijsje van.

Je verdient al gauw meer dan € 100,- per maand. Interessant? Neem dan snel contact op voor de voorwaarden. Een ding willen we al vast vertellen, omdat Private Lease Abo vooral interessant is voor mensen die liever geen bijtelling willen hebben, maar de auto ook zakelijk gebruiken, vragen we een werkgeversverklaring. Dat scheelt in het acceptatieproces.

Hou onze site www.drive.nl in de gaten, we hebben er nu prijzen op staan voor dezelfde auto’s met Duits of Nederlands kenteken, in beide gevallen ben je in ongeveer 3 weken aan het rijden. Onze Drive abonnementen zijn flexibel en voordelig, je zit er niet aan vast als je er vanaf wil en hebt toch een zowel zakelijk als privé aantrekkelijke auto tot je beschikking.

Neem anders gewoon contact met ons op vide www.Drive.nl of info@drive.nl, bellen kan natuurlijk ook: 085 047 1462