Skip to main content
socmed DSC1005 Princen 20221005 Irene van Wel Fotografie min

Jong gebruikte BMW kopen?

Ben jij op zoek naar een jong gebruikte BMW? Een uitstekende keuze, zowel als nieuwe auto of occasion. Bij ons vind je nieuwe en jong gebruikte BMW’s voor een laagste prijs, waardoor je kunt genieten van de luxe en kwaliteit van dit bekende Duitse merk zonder de hoge kosten. In ons aanbod vind je een vele BMW modellen zoals de stijlvolle iX modellen tot de krachtige M-series.

BMW staat bekend om zijn superieure techniek en prachtige vormgeving. Het merk bouwt zowel auto’s met verbrandingsmotoren als elektrische voertuigen, waardoor er altijd een model is dat aan jouw rijstijl en voorkeuren voldoet. De auto’s combineren prestaties, comfort en een tijdloze uitstraling die blijft fascineren.

Onze BMW occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van een betrouwbare en hoogwaardige auto. Elke auto is gedetailleerd beschreven en voorzien van foto’s, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Je bent natuurlijk van harte welkom om de auto’s te bezichtigen in onze showroom in Weert of een proefrit te maken.

Wil je jouw BMW financieren? Geen probleem! Bij ons kun je kiezen voor financiering door middel van een financiering op maat of een (short) leaseconstructie. Op deze manier vind je altijd een financieringsoptie die het beste bij jouw situatie past.

Wij helpen je graag verder op weg naar jouw droom BMW!