Skip to main content
hyundai kona electrico ev motor destaca

Jong gebruikte Hyundai kopen?

Bij ons vind je nieuwe en jong gebruikte Hyundai’s voor scherpe prijzen. Geniet van de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit bekende Zuid-Koreaanse merk zonder de hoge kosten van een nieuwe auto. Ontdek ons aanbod met modellen zoals de veelzijdige Hyundai Tucson, de elegante Hyundai Sonata, en de zuinige Hyundai Ioniq.

Hyundai staat bekend om zijn innovatieve technologieën en duurzame ontwerpen. Het merk biedt zowel auto’s met verbrandingsmotoren als elektrische en hybride voertuigen. De automodellen van Hyundai combineren uitstekende prestaties, comfort en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor een breed scala aan bestuurders.

Onze Hyundai’s is zorgvuldig samengesteld en grondig geïnspecteerd volgens de Bovag normen om je een betrouwbare en hoogwaardige auto te garanderen. Kom langs in onze showroom om de auto’s te bekijken en maak een proefrit om zelf de kwaliteit en het rijplezier van Hyundai te ervaren.

Ook voor de financiering van jouw Hyundai kun je bij ons terecht. Wij bieden financiering op maat, zodat je altijd een optie vindt die past bij jouw financiële situatie. Dit kan ook in de vorm van (short) lease. Wij zorgen voor een oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften.

Onze eigen werkplaats, bemand door gediplomeerde monteurs en een APK-keurmeester, staat klaar om jouw auto afleverklaar te maken. We wisselen wielen en banden, gebruiken geavanceerde meetapparatuur voor emissiemetingen en diagnoses, en zorgen ervoor dat de remmen en verlichting optimaal functioneren. Jouw auto wordt gebruiksklaar, optisch schoon en netjes opgeleverd zonder extra afleveringskosten. Zoals je hem bij ons hebt gezien, zo neem je hem mee naar huis.

Bij ons ben je verzekerd van een uitstekende service en begeleiding bij het vinden van jouw ideale Hyundai. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze Hyundai occasions vandaag nog en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de perfecte auto te vinden.

Heb je vragen, wil je een proefrit maken of de nieuwste aanbiedingen volgen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder op weg naar jouw droomauto!