Skip to main content
severin demchuk NMxS3wf15YU unsplash 1 e1675101928307

Jong gebruikte Polestar kopen?

Een jong gebruikte Polestar kopen? Een geweldige keuze voor zowel nieuwe als tweedehands auto’s. Bij ons vind je nieuwe en jong gebruikte Polestars voor een scherpe prijs, zodat je kunt genieten van de innovatieve technologie en het stijlvolle design van dit vooruitstrevende merk zonder de hoge kosten van een nieuwe auto. In ons aanbod vind je diverse Polestar modellen, zoals de Polestar 2 en de Polestar 3.

Polestar behoort als Met Geely/Volvo tot de grote autofabrikanten ter wereld. Vandaag de dag bouwt het merk zo’n 5 miljoen voertuigen per jaar. De kans is wat dat betreft groot dat je eerder een Volvo heeft gereden of dat je iemand kent met een occasion of een tweedehands auto van dit merk.

Dit merk bouwt uitsluitend elektrische auto’s, waardoor er altijd een model is dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren en rijstijl. De auto’s bieden naast uitzonderlijke prestaties, ook comfort en een modern, strak design. Onze Polestar occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en grondig geïnspecteerd volgens de Bovag normen om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van een betrouwbare en hoogwaardige auto. Natuurlijk ben je van harte welkom om de auto’s te bezichtigen in onze showroom of een proefrit te maken.

Wil je jouw Polestar financieren? Geen probleem! Bij ons kun je kiezen voor financiering op maat of een leaseconstructie. Op deze manier vind je altijd een financieringsoptie die het beste bij jouw situatie past. Wij ondersteunen je bij de financiering van de auto of van het bij te betalen bedrag, zodat je zonder zorgen de weg op kunt.

Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats met een gediplomeerde monteur en APK-keurmeester. Deze werkplaats gebruiken we voor het afleveringsklaar maken van de auto’s. We wisselen wielen en banden, en beschikken over geavanceerde meetapparatuur voor emissiemetingen, het uitlezen van diagnoses, een remmentestbank en het afstellen van lampen. We zorgen ervoor dat de auto’s gebruiksklaar, optisch schoon en netjes worden opgeleverd, zonder extra afleveringskosten.

Bekijk ons aanbod van Polestar occasions en ontdek welk model het beste bij jou past. Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf de luxe en kwaliteit van Polestar. Blijf ook op de hoogte van onze aanbiedingen via onze socials! Wij helpen je graag verder op weg!