Skip to main content

Jong gebruikte Polestar kopen?

Een jong gebruikte Polestar kopen? Een uitstekende keuze, als tweedehands of occasion. Jong gebruikte auto’s voor een scherpe prijs. Hieronder vindt u een overzicht van onder andere onze onze gebruikte Polestar-2 modellen. Dit jonge merk uit de Volvo organisatie bouwt uitsluitend elektrische auto’s Zowel in Nederland als in andere delen van Europa en de rest van de wereld zijn de auto’s populair, niet in de laatste plaats vanwege de uitstraling en vormgeving.

Polestar behoort als Met Geely/Volvo tot de grote autofabrikanten ter wereld. Vandaag de dag bouwt het merk zo’n 5 miljoen voertuigen per jaar. De kans is wat dat betreft groot dat u eerder een Volvo heeft gereden of dat u iemand kent met een occasion of een tweedehands auto van dit merk.

U heeft binnen de tweedehands Polestars de keuze uit onze onderstaande modellen. Het is bij ons ook mogelijk uw Polestar Zakelijk te financieren (door middel van een lening of lease) of Privé financieren (u kunt altijd stopzetten, en regelbaar restbedrag na bepaalde termijn) net wat u het beste uitkomt.