Skip to main content
Smart fortwo 2020 01@2x

Jong gebruikte Smart kopen?

Een jong gebruikte Smart kopen? Een uitstekende keuze, als tweedehands of occasion. Jong gebruikte auto’s voor een scherpe prijs. Hieronder vindt u een overzicht van onder andere onze onze gebruikte Smart Fortwo of ForFour modellen. Dit jonge merk uit de Mercedes organisatie bouwt uitsluitend elektrische auto’s Zowel in Nederland als in andere delen van Europa en de rest van de wereld zijn de auto’s populair, niet in de laatste plaats vanwege de uitstraling en vormgeving.

Helaas, momenteel hebben wij geen smart modellen op voorraad, bekijk hier onze showroom voor 1 van de andere modellen. Liever toch wel een smart, Maak gebruik van onze gratis occasion zoekservice.

Smart behoort tot het Mercedes concern een van de grootste autofabrikanten ter wereld. Vandaag de dag bouwt het merk zo’n 5 miljoen voertuigen per jaar. De kans is wat dat betreft groot dat u eerder een Volvo heeft gereden of dat u iemand kent met een occasion of een tweedehands auto van dit merk.

U heeft binnen de tweedehands Smarts de keuze uit onze onderstaande modellen. Het is bij ons ook mogelijk uw Smart Zakelijk te financieren (door middel van een lening of lease) of Privé financieren (u kunt altijd stopzetten, en regelbaar restbedrag na bepaalde termijn) net wat u het beste uitkomt.