Skip to main content
header defi 1280x845 1

Jong gebruikte Skoda kopen?

Een jong gebruikte Skoda kopen? Een uitstekende keuze, als tweedehands of occasion. Jong gebruikte auto’s voor een scherpe prijs. Hieronder vindt u een overzicht van onder andere onze onze gebruikte Scala & Octavia modellen. De fabrikant behoort als onderdeel van de Volkswagen AG tot de grootsten ter wereld. Zowel in Nederland als in andere delen van Europa en de rest van de wereld zijn de auto’s populair, niet in de laatste plaats vanwege de goede degelijkheid.

Skoda behoort als onderdeel van de Volkswagen group tot de top drie van grootste autofabrikanten ter wereld. Vandaag de dag bouwt het merk zo’n vele voertuigen per jaar. Het automerk staat bekend om zijn praktische ontwerpen en solide bouwkwaliteit. Het merk biedt zowel auto’s met verbrandingsmotoren als moderne elektrische voertuigen, waardoor er altijd een model is dat aan jouw rijstijl en voorkeuren voldoet. De auto’s combineren prestaties, comfort en een slimme, functionele vormgeving die blijft verrassen.

Wil je jouw auto financieren? Geen probleem! Bij ons kun je kiezen voor een financiering op maat of een leaseconstructie die bij jouw situatie past. Het is bij ons mogelijk uw Skoda Zakelijk te financieren (door middel van een lening of lease) of Privé financieren (u kunt altijd stopzetten, en regelbaar restbedrag na bepaalde termijn) net wat u het beste uitkomt.

Wij beschikken over een eigen werkplaats met gediplomeerde monteurs en een APK-keurmeester. Onze werkplaats wordt gebruikt voor het afleverklaar maken van de auto’s. Denk hierbij aan de 40 punten check van de BOVAG, extra check of de auto aan alle (Apk) eisen voldoet.  We wisselen wielen en banden en hebben geavanceerde meetapparatuur voor emissiemetingen, diagnoses, remmentests en het afstellen van lampen. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw Skoda altijd in topconditie verkeert.

We leveren de auto’s gebruiksklaar op, optisch schoon en netjes, zonder extra afleveringskosten. Zoals je hem bij ons hebt gezien, zo krijg je hem mee naar huis.

Helaas, momenteel hebben wij geen skoda modellen op voorraad, bekijk hier onze showroom voor 1 van de andere modellen. Liever toch wel een skoda, Maak gebruik van onze gratis occasion zoekservice.