Skip to main content

Financiering

Ook voor de financiering van de auto, of van het bij te betalen bedrag kunnen wij u ondersteunen. Dienstverlener BD Lease zorgt voor lease of financiering op maat. Op het detailscherm van de auto kun je zien wat de maandlasten bedragen bij verschillende aanbetalingen, slottermijnen en looptijden.

Als je weet wat je nieuwe auto kost en je hebt via het gebruik van de taxatie app vastgesteld wat  je huidige auto opbrengt, weet je wat het bij te betalen bedrag is.  Om je liquiditeit in eigen beheer te houden kunt je besluiten dit bedrag te financieren.

Een check en het afsluiten van de financiering kan via de knop financieren in het detailscherm van je nieuwe auto. Alles wordt vrijblijvend online afgewikkeld en het word pas definitief als je tevreden bent.

Taxatie

De prijs voor je inruil-auto bepaal je thuis met een door ons toegestuurde app. Je kunt daarmee foto’s maken van de auto en een opgave doen van alle relevante informatie, zoals kilometerstand, extra’s en opties die op het voertuig zitten, de status van de banden, maar ook of er eventueel schades op zitten of dat er reparaties moeten plaatsvinden.

Als je alles hebt ingevuld en nagekeken bevestig je de opgave. Daarmee wordt het taxatieverzoek naar ons verzonden. Dit sturen we door naar geselecteerde handelaren die gespecialiseerd zijn in het voertuig dat je ons aanbied. Dit garandeert de beste opbrengst voor je inruiler. Snel en gemakkelijk.

Eigen werkplaats

Wij beschikken over een eigen werkplaats waarin we je auto kunnen checken en afleveringsklaar maken. Ook het monteren van extra accessoires als trekhaken of opstaptredes bij bestelwagen, andere velgen of banden kunnen we daar snel en efficiënt voor je regelen.

  • Korte lijnen
  • Snelle service
  • Inspecties op alle relevante punten
  • Banden of wielen wisselen

Afleverkosten

We leveren de auto’s gebruiksklaar op, optisch schoon en netjes en zonder extra afleveringskosten. Zoals je hem bij ons hebt gezien.

Als je meer wilt kan dat uiteraard ook, we laten de auto dan door een professioneel bedrijf “cleanen” van binnen en van buiten. Eventuele gebruikerssporen en kleine krasjes worden er uit gepoetst. We zorgen voor  een nieuwe mattenset, zodat de auto er echt “showroomklaar” bij staat. De prijs is afhankelijk van jouw wensen en dat spreken we van tevoren af.

Garantie

Fabrieksgarantie

Onze nieuwe en jong gebruikte auto’s zitten bijna altijd in de fabrieksgarantie. Dat betekent dat je bij onverhoopte storingen of pech een beroep kunt doen op elke dealer van dat merk in Europa. Dus ook als je op vakantie bent in het buitenland.

Bij veel merken kunt je jezelf tijdens de garantieperiode voor een klein  bedrag abonneren op mobiliteitsgarantie , repatriëring of  pechhulp op locatie.

Extra garantie

Na afloop van de fabrieksgarantie kun je door het afsluiten van een garantieverzekering nog geruime tijd zorgeloos genieten van je auto. Dat kan bijvoorbeeld voor 6-12-18 of 24 tot 60 maanden zelfs, zo kunnen we de garantietermijn parallel laten lopen aan bijvoorbeeld de financieringstermijn.

BOVAG garantie

Voor auto’s die buiten de fabrieksgarantie vallen is er de BOVAG Garantie, die wij als BOVAG lid ook kunnen geven. Dat is toch 12 maanden zekerheid.

De merken

Selecteer vanuit je stoel de nieuwe of jonge auto die je wilt