Skip to main content

Financiering

Ook voor de financiering van de auto, of van het bij te betalen bedrag kunnen wij u ondersteunen. Dienstverlener BD Lease zorgt voor lease of financiering op maat. Op het detailscherm van de auto kun je zien wat de maandlasten bedragen bij verschillende aanbetalingen, slottermijnen en looptijden.

Als je weet wat je nieuwe auto kost en je hebt via het gebruik van de taxatie app vastgesteld wat  je huidige auto opbrengt, weet je wat het bij te betalen bedrag is.  Om je liquiditeit in eigen beheer te houden kunt je besluiten dit bedrag te financieren.

Een check en het afsluiten van de financiering kan via de knop financieren in het detailscherm van je nieuwe auto. Alles wordt vrijblijvend online afgewikkeld en het word pas definitief als je tevreden bent.

Inruil

De inruil van uw auto doen wij als groothandel in jong gebruikte auto’s op basis van de prijzen die wij terugkrijgen als we de inruilauto aanbieden op een handelsportaal. De auto’s worden aan handelsbedrijven verkocht die het beste bod hebben gedaan.

Eigen werkplaats

Wij beschikken over een eigen werkplaats met een gediplomeerde monteur en APK-Keurmeester. We gebruiken deze werkplaats voor het afleverklaar maken van de auto’s. Denk hierbij aan de 40 punten check van de BOVAG, extra check of de auto aan alle (Apk) eisen voldoet. We wisselen wielen en banden en hebben geavanceerde meetapparatuur voor emissiemetingen, diagnoses uitlezen, remmentestbank en lampen af te stellen. Ook grote en kleine beurten kunnen wij doen, dat doen we echter alleen als de auto niet volgens de garantievoorwaarden naar de dealer moet.

Afleverkosten

We leveren de auto’s gebruiksklaar op, optisch schoon en netjes en zonder extra afleveringskosten. Zoals je hem bij ons hebt gezien.

Als je meer wilt kan dat uiteraard ook, we laten de auto dan door een professioneel bedrijf “cleanen” van binnen en van buiten. Eventuele gebruikerssporen en kleine krasjes worden er uit gepoetst. We zorgen voor  een nieuwe mattenset, zodat de auto er echt “showroomklaar” bij staat. De prijs is afhankelijk van jouw wensen en dat spreken we van tevoren af.

Garantie

Fabrieksgarantie

Onze nieuwe en jong gebruikte auto’s zitten bijna altijd in de fabrieksgarantie. Dat betekent dat je bij onverhoopte storingen of pech een beroep kunt doen op elke dealer van dat merk in Europa. Dus ook als je op vakantie bent in het buitenland.

Bij veel merken kunt je jezelf tijdens de garantieperiode voor een klein  bedrag abonneren op mobiliteitsgarantie , repatriëring of  pechhulp op locatie.

Extra garantie

Na afloop van de fabrieksgarantie kun je door het afsluiten van een garantieverzekering nog geruime tijd zorgeloos genieten van je auto. Dat kan bijvoorbeeld voor 6-12-18 of 24 tot 60 maanden zelfs, zo kunnen we de garantietermijn parallel laten lopen aan bijvoorbeeld de financieringstermijn.

BOVAG garantie

Voor auto’s die buiten de fabrieksgarantie vallen is er de BOVAG Garantie, die wij als BOVAG lid ook kunnen geven. Dat is toch 12 maanden zekerheid.

De merken

Selecteer vanuit je stoel de nieuwe of jonge auto die je wilt