Skip to main content
DSC3419 Princen 20191022 Irene van Wel Fotografie Weert

Jong gebruikte Fiat kopen?

Ben jij op zoek naar een jong gebruikte Fiat? Dat is een uitstekende keuze, zowel als nieuwe auto of occasion. Bij ons vind je nieuwe en jong gebruikte auto’s voor de laagste prijs, zodat je kunt genieten van de charme en kwaliteit van dit geliefde Italiaanse merk zonder de hoge kosten. In ons aanbod vind je een ruim aanbod aan modellen, van de stijlvolle 500 tot de veelzijdige Panda en de ruime Tipo.

Fiat staat bekend om zijn betrouwbare techniek en elegante vormgeving. Het merk biedt zowel auto’s met verbrandingsmotoren als elektrische voertuigen, waardoor er altijd een model is dat aan jouw rijstijl en voorkeuren voldoet. De auto’s combineren rijplezier, comfort en een unieke Italiaanse flair die blijft fascineren. Onze Fiat-occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van een betrouwbare en hoogwaardige auto.

Wil je jouw auto financieren? Geen probleem! Bij ons kun je kiezen voor financiering door middel van een op maat gemaakte lening of een (short) leaseconstructie. Op deze manier vind je altijd een financieringsoptie die het beste bij jouw situatie past.

Hieronder vindt u een overzicht van onder andere onze onze gebruikte 500 modellen. De fabrikant behoort tot de grootsten ter wereld. Zowel in Nederland als in andere delen van Europa en de rest van de wereld zijn de auto’s populair. Je bent natuurlijk van harte welkom om de auto’s te bezichtigen in onze showroom in Weert of een proefrit te maken.