Skip to main content

Jong gebruikte Fiat kopen?

Een jong gebruikte Fiat kopen? Een uitstekende keuze, als tweedehands of occasion. Jong gebruikte auto’s voor een scherpe prijs. Hieronder vindt u een overzicht van onder andere onze onze gebruikte 500 modellen. De fabrikant behoort tot de grootsten ter wereld. Zowel in Nederland als in andere delen van Europa en de rest van de wereld zijn de auto’s populair, niet in de laatste plaats vanwege de uitstraling en vormgeving.

Fiat behoort als Fiat Chrysler Autogroup (FCA) tot de top drie van grootste autofabrikanten ter wereld. Vandaag de dag bouwt het merk zo’n 5 miljoen voertuigen per jaar. De kans is wat dat betreft groot dat u eerder een Fiat heeft gereden of dat u iemand kent met een occasion of een tweedehands auto van dit merk.

U heeft binnen de tweedehands Fiat’s de keuze uit onze onderstaande modellen. Het is bij ons ook mogelijk uw Fiat Zakelijk te financieren (door middel van een lening of lease) of Privé financieren (u kunt altijd stopzetten, en regelbaar restbedrag na bepaalde termijn) net wat u het beste uitkomt.