Skip to main content

Recent kregen we die vraag van Rolf en Ria van Wijnhandel Il Leterb. Leuk, doen we graag.

Eerst zorgvuldig doorgenomen wat de wensen waren. Ze zijn al jarenlang Jaguarliefhebbers en dat moest het dus ook worden. En wel een Jaguar XJ, voor de wintersport graag met All Wheel Drive en niet ouder dan 5 jaar. Niet te veel kilometers en uiteraard was er ook een budget. De Jaguar XK8 mochten we inruilen.

Wij zijn gaan zoeken en vergelijken. Er stonden een paar van deze auto’s in Nederland, maar die waren het net niet. In Duitsland vonden we een paar geschikte auto’s, na overleg met Rolf en Ria, zijn ze eerst zelf een kijkje gaan nemen, het was niet zo ver weg. De auto stond ze erg aan, dus toen zijn we met de verkoper gaan onderhandelen en een dag later heeft Starcar de auto gekocht. We hebben hem laten transporteren naar Weert en nog eens goed bekeken.

Prachtige auto, niet teveel kilometers en slechts 3 jaar oud, de Portfolio uitvoering betekent een zee van luxe. Meridian soundsystem, Panoramadak met twee(!) sunroofs. Massagestoelen vóór. Twee TV-schermen achterin, waar je vanwege de verlengde wielbasis lekker de benen kunt strekken.

De XK8 hadden we inmiddels via onze taxatie app aan een paar geselecteerde handelaren aangeboden, mooi dat daar een betere prijs uit kwam dan we van de Duitse verkoper konden krijgen.

We hebben de auto door de RDW laten keuren en BPM aangifte gedaan.  Wij zorgen met onze uitgekiende aangifte-tools altijd voor de laagst mogelijke belasting, daar kan namelijk nog best veel verschil in zitten.  Wel twee jaar jonger dan eerst gedacht. Nadat hat kenteken binnen was hebben we de auto nog eens extra laten poetsen door een professioneel bedrijf en voorzien van  luxe nummerplaten.

Door onze scherpe inkoop, uitgekiende BPM-aangifte en zeker ook onze kennis van de occasionmarkt voor de inruiler, hebben we de auto snel en binnen het beschikbare budget kunnen leveren. Jonger dan gevraagd en met veel meer opties en luxe.

Rolf en Ria zijn de koning te rijk in hun superluxe bolide, wij wensen hun veel veilige en luxueuze kilometers!

Onze slogan : Jouw nieuwe auto, duizenden euro’s goedkoper was ook hier van toepassing.

Afbeeldingen