Skip to main content

Build Your Dreams

Build Your Dreams, oftewel BYD. Een nieuwe aanbieder van elektrische auto’s op de Europese markt. Een merk dat al sinds 2005 auto’s produceert en al ruim 27 jaar lang batterijen ontwikkelt.

Op 2 maart 2023 haalden wij onze BYD Atto 3 Design op bij de BYD store in Köln. Eenmaal in de BYD store werden wij erg vriendelijk ontvangen. Wij werden direct enthousiast van het uiterlijk van de BYD’s. Niet alleen onze Atto 3 is een prachtige auto, maar ook de andere modellen van BYD als de HAN en de TANG zijn prachtig.

Vol verwachting stapten wij in onze BYD Atto 3. En wij werden niet teleurgesteld. Het interieur van de Atto 3 zit vol vernuftige opties. Zo kun je het display 90 graden kantelen om het navigatiesysteem gemakkelijker te volgen, heb je een zeer goede 3D/360 camera en bedien je de opties in de Atto 3 spraak gestuurd.

Vervolgens was het tijd om richting Weert te rijden. Een rit van ruim een uur. Deze rit was perfect om de BYD Atto 3 te leren kennen. Nadat de navigatie was ingesteld, vertrokken wij naar Weert. Het viel ons op dat de Atto 3 zowel in de binnenstad als op de autosnelweg erg prettig stuurt en zeer comfortabel rijdt. De acceleratie is niet agressief, maar goed te controleren en daardoor zeer comfortabel.

Hi BYD

Eenmaal op de autosnelweg hoefden wij weinig meer te doen. De lane assist in combinatie met de adaptive cruise control maakt dat de BYD Atto 3 nagenoeg zelf rijdt. Voor ons een mogelijkheid om het spraak gestuurde systeem te proberen. Dit systeem werkt erg prettig. Zeg eenmaal ‘hi BYD’ gevolgd door het commando zoals ‘zet de stoelverwarming aan’ en het is direct geregeld.

Op deze zonnige dag was het, mede door het panoramadak, prima vertoeven in de BYD. De rit naar Weert verliep erg soepel.

 

Ruimte

Eenmaal gearriveerd bij STARCAR OutletCars in Weert, konden wij de BYD nader bekijken.

De BYD Atto 3 heeft geen gebrek aan ruimte. Op de achterbank heeft iemand van 1.85m nog voldoende ruimte. De kofferruimte is met een inhoud van 440 liter meer dan voldoende.

Kortom: de BYD Atto 3 is een zeer comfortabele, luxe auto. Wij zijn erg enthousiast!

 

Wil jij ook een BYD Atto 3? Neem dan contact met ons op via outlet@starcar.nl of bel 085-047 92 20 en vraag naar de mogelijkheden!